Фігура

Що з’їсти на сніданок, щоб не погладшати?

Кожна з дівчат рано чи пізно вирішує вести здоровий спосіб життя і харчуватися красивою, правильною, а головне корисною їжею. А який прийом їжі найголовніший? Сніданок!Ознайомитися з асортиментом: https://smithfit. ru/«сніданок з’їж сам, обід роздягли з другом, а вечерю віддай ворогові»Фраза, яку треба щоранку повторювати собі після сну.

Вона може бути стара і вже набридла, але в ній криється вся правда. Сніданок-це час, коли наш метаболізм неможливо уповільнити, на сніданок можна їсти багато і не бояться зайвих кілограмів. На обід треба їсти в міру, а вечеря і зовсім не повинен бути складним або важким.

А якщо їсти яєчню і кашу на сніданок кожен день вже нудно, то сподіваюся наш топ сніданків зробить вас щасливішими!ШакшукаДля приготування шакшуки вам знадобиться: болгарський перець-половинкаЛук-половинка (за бажанням)помідори – 2 штЗелень на ваш вибіряйцо – 2 штКуркума за вкусурастітельное маслопомідори необхідно попередньо забланширувати, зняти з них шкірку і порізати на невеликі шматочки. Заздалегідь нарізати цибулю і перець. Розігріти сковорідку і налити на неї масло.

Обсмажити цибулю з перцем, потім додати помідори і готувати на середньому вогні близько 5-7 хвилин, в середині процесу додати куркуму. Потім треба зробити два поглиблення в помідорах і розбити туди по яйцю, додайте сіль і перець за смаком, дочекайтеся поки згорнеться білок і можна подавати зі свіжим хлібом або є так!Яблука запечені з корицейДля приготування яблука вам знадобиться: яблуко середнього розміру – 1 шт. ; мед – 3 ч.

л. ; цукор – 1/2 ч. л.

; кориця мелена – 1/4 ч. л. ; яблуко необхідно помити, видалити з нього серединку не до ходячи до кінця.
Трохи вологе яблуко обваляти в суміші цукру і кориці, щоб вийшла красива і ароматна скоринка, потім всередину поглиблення влити мед. У розігріту до 200 градусів духовку прибрати приблизно на 25 хвилин і можна насолоджуватися поживним і смачним сніданком!Ознайомитися з асортиментом: https://smithfit. ru/

Related posts

Leave a Comment