Дієта

Яку курку нам продають.

Здравствуйте. Напевно ви помічали, яка величезна кількість курячої продукції зараз представлено на прилавках наших магазинах. Як думаєте, звідки такий достаток? Спробую розповісти вам всю правду про сучасні методи вирощування курки.

Пропрацював я на птахофабриці більше семи років, думаю можна вірити. Люди, що працюють на даних об’єктах не стануть вам говорити як і що там робиться, боятися звільнення. Скажу, від посадки курчати в курник до повноцінної курки проходить сорок днів.

Якщо курку перетримати, хоча б на день, вона помирає, від розриву серця. Тепер про всю технологію швидкого вирощування курки. Для початку подивимося як виглядає сучасний курник.

Тут птах у віці 15 днів. Величезний корпус. Місткість до 45 тисяч курчат.

Принцип роботи обладнання в ньому поясню трохи пізніше. Насамперед яйця привозять на інкубатор, що б там їх витримати до появи курчат. На цьому етапі, яйця проколюють тонкою голкою і вводять антистресовий препарат, для того що б курчата, при перевезення в курник, не хвилювалися і відразу почали набирати вагу.

Наступним кроком йде перевезення молодняку в курник. Машини, що перевозять курчат, щільно закриті, ” пасажири ” не повинні бачити вуличного світла, якщо побачать, то потім погано набирають вагу. Після вселення в курник починається “доросле життя”.

Ось на цьому етапі починається справжнісінька магія. Ви напевно звернули увагу на зелене світло в корпусі?Думайте це просто так? При даному світлі курка починає інтенсивно їсти, причому їсть все підряд, під цю справу в корми додають спеціальні добавки, які стимулюють ріст м’язової маси. У нормальних умовах таке курка їсти не буде.

Крім годівниць, ще висять поїлки. Вода там теж не проста. Купа вітаміном і протеїнів відразу заправлені в ній.

Постійно годувати не можна. Має ж як то засвоїтися з’їдене. Для цього придумали зовсім простий спосіб.

Просто вимикають світло. Всі лягають спати. Але як тільки лампочка загорілася, все дружно починають їсти.

І так дванадцять разів на добу. У міру зростання молодняку годівниці з поїлками піднімають. Вже більш дорослі курки.

Роблять це для того, що б курка зовсім не напружувалася. Тут курка перед забоєм. 38 днів.

Тепер уявіть, що за курку ми їмо. Там одна суцільна хімія. Я не кого не закликаю відмовитися від звичної їжі, але може варто не багато скоротити споживання даного продукту.
Буду дуже радий якщо кому то дана стаття була цікава.

Related posts

Leave a Comment