Їжа

Осьминожий салат

Є на світі два типи людей: ті, які з радістю готові спробувати всяку екзотику і ті, які гидливо морщаться при вигляді морських гадів. І якщо до кальмарів ми всі так-бідно звикли, то восьминіг-це вже щось надзвичайне. А, в общем – то, марно: м’ясо восьминога – продукт високобілковий і дієтичний, багатий “морськими” вітамінами, Омега-3 і фосфорною кислотою.

Сьогодні готуємо салат з восьминогами. Нежирне м’ясо, багато зелених овочів, авокадо і легка яблучна кислинка – таке блюдо чудово підійде в якості вечірнього прийому їжі. Інгредієнти:150 г міні-восьминогов50 г салату Айсберг50 г білокачанної капусти50 г яблок50 г авокадогорчіцакуркумарастітельное маслокоріандр+ кефір, соєвий соус – для маринадакБЖУ: з вказаної кількості:259/30/10/11приготування: 1.

Заздалегідь розморозьте восьминогів і викладіть їх у форму для запікання. 2. Змішайте соєвий соус з кефіром і залийте морепродукти отриманою сумішшю.

3. Поставте блюдо випікатися в духовій шафі протягом 20-30 хвилин при 200 С. 4.

Тим часом підготуйте овочеву складову, нашаткувати капусту, Айсберг і яблука. Авокадо поріжте кубиками. 5.

Додайте масло, яблучний оцет і спеції. Перемішавши. 6.
Дайте страві з восьминогами охолонути, після чого додайте білкову складову до салату. А ви спробували б салат з восьминогами?Друзі, якщо ви хочете бачити в своїй стрічці більше подібних рецептів, отримувати свіжу і актуальну інформацію про тренування і харчування, навчитися будувати свій раціон не тільки з задоволенням, але і користю, то залишайте коментарі і підписуйтеся на канал – тим самим ви допомагаєте його розвитку.

Related posts

Leave a Comment